Nästa steg blir att rösta om ombildningen

Tisdag den 25 april höll Restate tillsammans med styrelsen i Brf Banjogatan 1-34 ett informationmöte på Nova Mat och Möten vid Innovation Park. Vid mötet presenterade förutsättningarna för ombildningen, såsom exempel på priser på lägenheterna vid ombildningen.

Köpstämma är nästa steg

Nästa steg blir att alla boende på en extra föreningsstämma – så kallad köpstämma – ska rösta om föreningen ska genomföra köpet av fastigheterna. Inför köpstämman är det viktigt att alla boende känner sig trygga i erbjudandet man nu har att ta ställning till.

Personligt brev

Inom de närmsta dagarna får alla hushåll ett personligt brev av vilket förutsättningarna för ombildningen som helhet framgår samt detaljer om den egna bostaden, inklusive uppgifter om värde och pris på bostaden samt beräkning av boendekostnad m.m.

Av brevet framgår all den information som vi gick igenom på mötet den 25 april. Läser du noggrant igenom detta brev så vet du således allt du behöver för att fatta beslut om köpet av din bostad.

Föreningens ombud på Restate finns också tillgängliga för alla eventuella frågor och funderingar.

Fullmakt

För att godkänna förvärvet ber vi dig att skicka in en fullmakt inför köpstämman (medföljer det personliga brevet brev). Fullmakten innebär att du ger ditt medgivande till att föreningen förvärvar fastigheterna. Du ger ditt medgivande genom att skriva under fullmakten som är ställd till föreningens ordförande. Vänligen skicka in din fullmakt så snart som möjligt om du vill rösta ja.

Kontakta föreningens ombud på Restate vid frågor

Kontakta föreningens ombud på Restate om du har några som helst frågor eller funderingar. Ingen fråga är för liten och vi finns här för att hjälpa er i ombildningens alla delar!

Av: Restate, april 26, 2023
Tillbaka